3D laserscanning

3D laserscanning sikrer tolerancerne ved EJV Tooling A/S
EJV Tooling A/S er specialister i værktøjer til virksomheder, der producerer emner med dybtræk.

Med dybtræk kan man fremstille emner meget tæt på det endelige mål og dermed reducere efterbearbejdning markant. Et emne, der er skabt via en dybtrukket plade, er desuden stærkere end et tilsvarende emne i støbegods.

Ravendo A/S, producent af trillebørstel, ønskede at optimere den eksisterende proces for påsvejsning af beslag. Processen stillede højere krav til emnet og EVJ Tooling A/S skulle fremstille et nyt værktøj ud fra et eksisterende stel.

Opmåling med traditionelle metoder gav ikke den ønskede præcision, så der var behov for ny teknologi.


FARO ScanArm
3D laserscanning med ScanArm fra FARO giver mulighed for opmåling med tolerancer ned til 75 my, og med kompetent efterbehandling af punktskyen leverede Tick Cad en præcis CAD-model af stellet, som EJV Tooling A/S nu har fremstillet et nyt værktøj ud fra.

Ravendo A/S har nu indført sin nye rutine og EJV Tooling A/S’ samarbejde med Tick Cad omkring opmåling af komplekse emner fortsætter med at styrke konkurrenceevnen for både kunder og leverandører, hvilket er med til at sikre arbejdspladser i Danmark.

-----

CAD-modellen blev i denne case leveret i step format, men har din virksomhed behov for andre formater eller har i behov for at påvise afvigelser mellem model og færdigemne, så kontakt os for uforpligtende tilbud. For yderligere oplysninger:
Karina H. de Lichtenberg, adm. Direktør
e-mail: kl@tickcad.dk